x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Säljare 

Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig och utvecklande roll med möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar.

Göteborg  

PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ny säljare för region Göteborg.
Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev.  

Skicka din ansökan till anna.wallman@paulochthom.se

Sista ansökningsdag är 2017-06-30. Märk din ansökan med "Säljare/Göteborg", intervjuer och urval sker löpande tillträde senast 2017-09-01.

Beskrivning av tjänsten: 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt ansvarsområde. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra våra affärer. Du kommer i första hand att arbeta mot dagligvaruhandeln. God planeringsförmåga och är självständighet är ett måste. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  •  Driva och utveckla försäljningen i ditt område

  •  Sälja in kampanjer och andra aktiviteter i butik

  •  Bygga säljlösningar i butik

  •  Vara en kunskaps- och lönsamhetskonsult gentemot butik

  •  Följa upp försäljning mot budget

  •  Föreslå affärsutvecklingsåtgärder

  • Kontinuerliga demo och event i butik

I din roll har du nära samarbete med olika avdelningar inom företaget och förväntas också delta i säljmöten och konferenser. Du rapporterar till försäljningschefen. Då du till större delen kommer att befinna dig på resande fot, bör du bo i distriktet. Huvudkontoret ligger i moderna lokaler i Rosersberg, strax norr om Stockholm.

Kvalifikationer 

Du har erfarenhet som fältsäljare eller från butik inom dagligvaruhandeln. Meriterande är om du tidigare har jobbat med starka varumärken inom FMCG och har ett matintresse. Om du har en eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom försäljning, är även detta meriterande. Du har naturligtvis B-körkort. Du har en stark förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har datavana och om du även har förkunskaper i affärssystem och säljstödssystem är detta meriterande.

Personlighet 

Som person har du lätt för att sätta dig in i hur andra tänker och vad som kan få kund och konsument intresserad av PAUL och THOMs produkter. Du är kreativ och nytänkande, samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra. Du är bra på att samarbeta och är självgående, strukturerad och initiativtagande.