x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Halstrad pilgrimsmussla

 Ingredienser för förrätt till 4 personer:

4 st pilgrimsmusslor

1 knippe gräslök

100 g rumsvarmt smör

1 citron

8-10 skivor stark chorizo eller chorizo iberico

Dill för dekoration

Enkel 10 min Skriv ut recept No: 27

Gör så här:

Finhacka gräslöken och blanda tillsammans med rumsvarmt smör och rivet citronzest från en halv citron.

Hetta upp smörblandningen i en panna och fräs musslorna på hög värme, ca 1 minut på varje sida, tills de fått fin färg.

Lägg två skivor chorizo eller chorizo Ibericó på varje fat, placera genast den heta musslan ovanpå och ringla sedan försiktigt den upphettade smörblandningen över varje mussla med en sked. Toppa med lite finhackad gräslök och en dillkvist.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se