x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Kyckling Genovese

Enkel 40 min Skriv ut recept No: 7

Gör så här

1. Klyfta rödlöken och fräs den i smör och olivolja i en ugnsfast panna så att den börjar mjukna.

2. Skär upp en ficka i varje kycklingfilé, så djup du kan utan att göra hål igenom den.

3. Lägg in en rejäl tesked med pesto, ett gäng basilikablad samt en ordentlig nypa med riven parmesan i kycklingfilén.

4. Linda 2-3 baconskivor i spiralform runt filén för att stänga den.

5. Dra löken åt sidorna och lägg ned kycklingfilén i pannan, häll på grädden och ställ in pannan i ugnen på gratinering i cirka 20-30 min (ca 70 grader i mitten av filén).

Servera med ris och en god grönsallad, mums!!

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se