x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Parmesanchips med citronkräm och löjrom

Ca 20 parmesanchips:
200g grovriven parmesanost
20 färska ansade sparrisar

Citroncréme
2 dl créme fraishe
1 msk rivet citronskal
2 krm salt

80 g rom tex löjrom
Nypa flingsalt
Nymalen svartpeppar

Enkel 0 min Skriv ut recept No: 42

 Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper och baka dem ca 8 minuter tills parmesanen får gyllene färg.
3. Koka sparris under tiden i saltat vatten tills den är al dente (ca 2 minuter).
4. Blanda créme fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar.
4. Lägg en klick citroncréme på varje parmesanflarn. Toppa med löjrom och sparris och strö till sist över lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se