x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Ragu med smak av Toscana

Ingredienser för 3 port:

400 g Gårdsalsiccia, örtkryddad (artikel 3723)

200 g Linguine

1 flaska Tomatsalsa (artikel 9135)

Enkel 30 min Skriv ut recept No: 38

 Utmaning! Gör nu detta recept helt utan att frestas att krydda, salta eller på något annat sätt "pimpa" receptet. Vi förstår att det verkar skumt, ja rent av omöjligt att bara dessa tre ingredienser behövs, men så är det. Prova första gången precis som man gör i Toscana, andra gången kan du "pimpa" med basilikablad och rött vin, ja variera och bygg ut i oändlighet. Men som vi alltid säger, "det enkla är det vackra!"

Gör så här:

Skölj salsiccian under kallt vatten och ta sedan bort tråd och skinn genom ett enkelt snitt. Lägg korvarna i en varm panna med lite olivolja i. Tryck ut noga så att korvmassan liknar färs, var noggrann, stora klumpar är inte så gott.

Häll på tomatsalsan och skölj ur flaskan med en skvätt vatten. Låt puttra i ca 15 minuter på medelhög värme. Koka upp saltat vatten, smaka av saltmängden och lägg därefetr i pastan. Koka tills al dente. Blanda ihop pasta med ragu, toppa med riven parmiggiano reggiano och ringla lite olivolja över som finish!

Servera med rött vin.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se